WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

 Siertegels Betontegels 

Mondo-X Voordeeltegels


Terrastegels bij FraVin-Sierbestrating.nl; voor ieder wat wils!

Bij FraVin-Sierbestrating.nl koopt u tientallen soorten sierbestrating zeer voordelig. Betonnen bestrating van Excluton is verkrijgbaar voor ieder type tuin, dit betekent dat uw zoektocht bij FraVin gegarandeerd resultaat zal opleveren! Terrastegels zijn zowel strak als getrommeld, met en zonder reliëf, en goedkoop en exclusief te verkrijgen. Naast de klassieke terrastegels kunt u bijvoorbeeld kiezen voor moderne natuursteen tegels, of keramische tegels. U maakt uw tuin helemaal af met stapelblokken, of opsluitbanden. Met stapelblokken, of palissaden, zorgt u heel makkelijk voor bijvoorbeeld het kunstmatig verhogen over verlagen van uw tuin. Bovendien kunt u met stapelblokken zeer creatief handelen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een afrastering, of bloembak. 

 

Het uitgebreide assortiment van FraVin biedt voldoende perspectief voor ieder type tuin, park of andere gewenste locatie. Het buitenleven wordt steeds belangrijker, en met FraVin verzekert u zich van topkwaliteit sierbestrating. Onze collectie terrastegels bestaat uit het volgende:

 

Met Siertegels kiest u voor een chique uitstraling, met een eigentijdse vormgeving. De sierbestrating beschikt doorgaans over een speciale laag die zorgt voor optimale bescherming van uw tegels. Op deze manier kiest u bewust voor duurzaamheid en kwaliteit, en zrogt u dat het onderhoud van uw sierbestrating minimaal is. 

 

Betontegels zullen zorgen voor eenvoud en kwaliteit. Betontegels zijn degelijk, en op hetzelfde moment zeer voordelig. Betontegels zijn, geheel naar uw eigen keuze en smaak, in diverse kleuren zowel met als zonder facet te leveren. Met ene facetrand zorgt u voor een strakke afwerking, het nadeel echter is dat de tegels sneller zullen beschadigen.

 

Siertegels uit het Mondo-X serie van Excluton zogen dankzij hun unieke karakter voor een bijzondere sfeer in uw tuin. De tegels zijn verkrijgbaar in de gestandaardiseerde afmeting van 60x60cm, maar ook bijvoorbeeld in grootformaat, zoals 60x120cm, of 100x100cm.

 

Voordeeltegels zijn, zoals haar naam wellicht doet vermoeden, zeer voordelig. Dit betekent echter niet dat de kwaliteit achteruit gaat of achterstallig is. Dit betreft uitsluitend A-keus sierbestrating, zoals u van ons gewend bent. Voordeeltegels zijn doorgaans wat minder dik, maar zorgen daarentegen voor een rustieke en unieke ambiance in uw tuin.

 

Heeft u vragen over ons assortiment? Wilt u meer weten? Informeer naar de mogelijkheden. Bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail
.