WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

 

Strakke bestrating met facet

Strakke bestrating met facet slaat op ongetrommelde bestrating, middels een facet rand word er voor gezorgd dat deze sierbestrating of bestrating aan de randen niet kan beschadigen. Zelfs beton zet uit en krimpt bij wisselende temperaturen waardoor een facet ofwel aanschuining randbeschadiging voorkomt. De bekendste vormen van sierbestrating / bestrating met facet zijn wel de waalformaat en betontegels / tuintegels. Een facetrand / vellingkant kan bij sierbestrating ook voor een snellere waterafvoer zorgen bij regenval. 

Sierbestrating met facet is te verkrijgen bij vrijwel elke denkbaar formaat of afmeting. Maak uw moderne bestrating compleet met een bijpassende kleur siergrind, split of betonnen muurblokken. belangrijk om uw bestrating op te sluiten zijn de opsluitbanden.

Strakke sierbestrating zonder facet

Strakke bestrating zonder facet is ontwikkeld als tegenhanger daar er behoefte ontstond voor volledig strakke bestratingen in de moderne tuin. Tegenwoordig is deze strakke sierbestrating dan ook zeer populair in de categorie sierbestrating. Vaak zijn strakke sierbestratingen zonder facet in grote maten uitgevoerd , echter zonder facet zijn klinkers , waalformaat en alle andere maten sierbestrating verkrijgbaar.  Strakke sierbestrating zonder facet is veelal voorzien van kleine ingebedde afstandhouders op de zijkant zodat ook deze bestrating geen beschadigingen bij uitzetting en krimp aan de randen geeft. Indien u het mooi vindt dat de randen beschadigd zijn hebben wij getrommelde bestrating. Deze betonstenen zijn kunstmatig verouderd.

 


Artikelen 1 tot 16 van 28 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 16 van 28 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2