WhatsApp Klantenservice: +31 (0)6 148 08 671

Muurelementen

Muurelementen zijn stapelbare betonnen of natuurstenen blokken waarmee perfect bloembakken, borders, afscheidingen en hoogte verschillen te creëren zijn. Een muurelement is zeer eenvoudig te stapelen en te verlijmen of vast te metselen. Muurelementen / stapelblokken kunnen uiteraard ook zonder verlijming geplaatst worden. Muurelementen/stapelblokken zijn in een ruime diversiteit verkrijgbaar, van strak tot getrommeld, in lange en korte lengtes en in zeer veel kleuren. Bekende namen zijn Granuwal, linea palissade, garden wall, brickwall & catrock, granibiels en betonbielzen.

Enkele nuttige tips bij het verwerken van de betonnen elementen:

- Betonnen stapelblokken kunt u ca. 50 cm hoog stapelen zonder een fundament te hoeven maken. Maak een sleuf en leg er wat oude stoeptegels onder als extra stevigheid en stapel de elementen op elkaar. Wilt u hoger dan 50 cm stapelen zult u een fundament moeten maken.

- U kunt met U elementen, L elementen en betonbielzen gemakkelijk een trap maken. een perfecte hoogte is 18 cm met een trapmaat van 25 tot 30 cm.

- Palissaden bandjes zijn perfect te gebruiken om hoogte verschillen op te vangen. Gebruikelijk is dat de palissades voor één derde deel wordt ingegraven.

- Betonnen U elementen zijn prima te gebruiken voor bankjes, tafeltjes, trapjes en om hoogte verschillen op te vangen.


Artikelen 1 tot 16 van 17 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 16 van 17 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2